Γ’ Εθνική: Κέρδισε στα φιλικά αλλά έχασε το επίσημο ο Έβρος Σουφλίου στην Καβάλα

Με το αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Έβρος Σουφλίου, καθώς σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο στο “Ανθή Καραγιάννη” περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο απέναντι στον ΑΟ Καβάλας και τελικά ηττήθηκε με 1-0, καθώς δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στις λίγες περιπτώσεις που βρέθηκε μπροστά.

Ετσι η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη, που είχε κερδίσει τον ΑΟΚ δύο φορές στην καλοκαιρινή περίοδο, στα ισάριθμα φιλικά που είχαν δώσει μεταξύ τους οι δυο ομάδες, ηττήθηκε στον πιο κρίσιμο αγώνα, τον επίσημο.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μπρατσιάνι που ευτύχισε να ανοίξει το σκορ πριν την ανάπαυλα και να καρποδορήσει έτσι η υπεροχή των γηπεδούχων που είχαν την κατοχή στο πρώτο 45λεπτο, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα, έχασαν ευκαιρίες αλλά ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ.

Ο Έβρος περιορίστηκε σε αμυντική τακτική, προσπαθώντας να κλείσει τους χώρους, ενώ όποτε έφταναν οι επιθετικοί, έβρισκαν μπροστά τους τον Θυμιανίδη, που εννιά μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι και τα επτά ράμματα που κληρονόμησε, ξεκίνησε βασικός και ήταν από τους διακριθέντες του Σουφλίου.

Παρά ωστόσο το εύθραυστο σκορ, ο Έβρος δεν κατάφερε να δημιουργήσει μια κλασική ευκαιρία και έτσι ο Αθανασίου είχε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα, όπως και ο Κιγιτζή της ΕΠΣ Θράκης που ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Γ. Παπαδόπουλος,   Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι( 84′ Α. Παπαδόπουλος), Δουμάνης (65′ Κανούλας), Καζάκης (76′ Πτηνόπουλος).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Θυμνιανίδης, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Φραγκούλης, Χατζάκος (76′ Λίτσιος), Χιζανασβίλι, Κάρεν, Ευφραιμίδης (53′ Δραγανίδης), Λίτσκας, Μέρτικας (51′ Εμρε), Ζιγκερίδης.