Photos: Οι αποκαλυπτικές πόζες της σέξι οπαδού του… Λοντίγκιν και του Χάμες Ροντρίγκεζ

Μπορεί, όταν σκεφτόμαστε μοντέλο από τη Ρωσία, το μυαλό μας να πηγαίνει αυτόματα στην Ιρίνα Σάικ, αλλά η πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι η μόνη εντυπωσιακή παρουσία που έχει να επιδείξει τελευταία η χώρα.

Η Χέλγκα Λοβεκάτι φιλοδοξεί να της… κλέψει τη δόξα και έχει κυριολεκτικά όλα τα προσόντα! Η «καυτή» Χέλγκα είναι επίσης μοντέλο αλλά και ποδοσφαιρόφιλη, καθώς δηλώνει φανατική οπαδός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ναι, της ομάδας της οποίθας υπερασπίζεται τα γκολπόστ ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν.  Μάλιστα, δεν κρύβει την απογοήτευσή της για την αποχώρηση του Βίλας Μπόας στο τέλος της σεζόν.

Πάντως, μπορεί να δηλώνει οπαδός της Ζενίτ, αλλά ο παίκτης που ξεχωρίζει δεν αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς της, αλλά στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δηλώνει ιδιαίτερα κολακευμένη από τον Χάμες Ροντρίγκεζ.

Δεν ξέρουμε την άποψή του, ούτε αυτήν του Λοντίγκιν και των άλλων παικτών της Ζενίτ, αλλά αν μας διαβάζουν, για να τους… διευκολύνουμε, ιδού ορισμένες φωτογραφίες του μοντέλου που βάλθηκε να ζεστάνει τους ποδοσφαιρόφιλους στην διάρκεια του κρύου ρωσικού χειμώνα που έρχεται…