Photos: 50 κλικ από την τελετή έναρξης και τις εργασίες του 1ου Συνεδρίου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο το 1ο Συνέδριο του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Πολλοί νυν και πρώην διοικητικοί παράγοντες, προπονητές αλλά και αθλητές του συλλόγου παραβρέθηκαν στην τελετή έναρξης το βράδυ της Παρασκευής, αλλά παρακολούθησαν και τις εργασίες του το Σάββατο.

Στην 1η μέρα του συνεδρίου ξεχώρισαν αναμφισβήτητα οι βραβεύσεις παλαιών αθλητών του συλλόγου, αλλά και της ολυμπιονίκου Πηγής Δεβετζή και του παλαίμαχου σπορκάστερ της ΕΡΤ και μέλους του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Γιάννη  Μαμουζέλου, ο οποίος βρίσκεται στον Έβρο  με αφορμή την διεξαγωγή του Run Greece την Κυριακή.

Έναν πολύ όμορφο τόνο έδωσαν στο τέλος της εκδήλωσης της Παρασκευής οι τροβαδούροι του συλλόγου. Το Σάββατο οι εργασίες ξεκίνησαν από το πρωί με την συμμετοχή στο πάνελ σύο καθηγητών του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, του προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη και του πρώην μαραθωνοδρόμου Γιώργου Κώστα.

Νωρίτερα είχαν μιλήσει η Πρόεδρος του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης Αγγέλα Γιαννακίδου, ο Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος από την ομάδα εθελοντών του ΜΓΣ Εθνικού και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, εκ των κορυφαίων γνωστών της ιστορίας του Εθνικού και μέχρι πρόσφατα βοηθός προπονητή στην ομάδα βόλεϊ Ανέστης Γιαννακόπουλος.

Η κορύφωση έρχεται αυτήν την ώρα (βράδυ Σαββάτου) με την τελευταία συνεδρία, όπου έχει προγραμματιστεί για να μιλήσουν ο μητροπολίτης Άνθιμος, ο δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως Βαγγέλης Λαμπάκης, ο αντιπεριφερειάρχης έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από όσα έγιναν την Παρασκευή αλλά και στις πρωινές συνεδριάσεις του Σαββάτου μέσα από τα κλικ του Γιάννη Ναλμπάντη για το radiomax, που καλύπτει με συνεχείς αναρτήσεις τις εργασίες του Συνεδρίου.