Οι δηλώσεις Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου στο Καυτανζόγλειο και η… συγνώμη του Κασναφέρη!

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη τύπου, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει την αποβολή και την συμπεριφορά του Σολτάνι, ενώ τον λόγο πήρε και ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης που ζήτησε συγνώμη εκ μέρους της ΠΑΕ για την συμπεριφορά του Αλγερινού χωρίς ωστόσο να θέλει να το σχολιάσει περαιτέρω.

Αναλυτικά:

Ραζβάν Λουτσέσκου: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ένα παιχνίδι μάχης, με δύο ομάδες που ασκούν πίεση παλεύουν τις δεύτερες μπάλες, η γενική εικόνα του αγώνα νομίζω δικαιολογεί το τελικό αποτέλεσμα.  Ο Ηρακλής δικαιούταν το γκολ λόγω μαχητικότητας και κυνήγησε το γκολ  δεν τα παράτησε. γενικοτερα ηταν ισοροπημενο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο το μάτς ήταν διαφορετικό σε σχέση με το πρωτό, με πιο καθαρες ευκαιριες για μας. Στο δευτερο ειχαμε περισσότερη συνοχή εκμεταλευτήκαμε περισσότερο τους χώρους  και ειχαμε πιο καθαρές στιγμές οχι όσες προσπάθειες  ο Ηρακλής αλλά πιο ξεκάθαρες φάσεις για γκόλ”.

Σε ερώτηση για την συμπεριφορά του Σολτάνι, απάντησε: “Ειναι θέμα των αποδυτηρίων μας και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο”.

Από την πλευρά του, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Κσναφέρης ανέφερε στους δημοσιογράφους: “Ζητάμε συγνώμη σαν ΠΑΕ για την συμπεριφορά του Σολτάνι, δεν μας εκφράζει, προσπαθούμε να χτίσουμε διαφορετική φιλοσοφία. Οσον αφορά τα υπόλοιπα είναι εσωτερικό θέμα και θα αποφασίσουμε πως θα διαχειριστούμε την επόμενη μέρα.”