Μέγα θέμα στην Ξάνθη με τον Σολτάνι! Το βίντεο με τις μπουνιές, οι δύο κίτρινες σε ένα λεπτό και οι δηλώσεις…

Μέγα θέμα δείχνει να έχει δημιουργηθεί στην Ξάνθη με την συμπεριφορά του Καρίμ Σολτάνι, μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχαμε στο τέλος της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Ο Αλγερινός, που δέχθηκε μέσα σε ένα λεπτό δυο κίτρινες κάρτες, πάνω στα νεύρα του τα έβαλε με… τη μισή ομάδα της Ξάνθης και οι δηλώσεις Λουτσέσκου και Κασναφέρη δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά λήξαν είναι το θέμα.

Όλα ξεκίνησαν από ένα δυνατό μαρκάρισμα του Κοστίν Λάζαρ στον Καρίμ Σολτάνι στο 83ο λεπτό, που έβαλε… φωτιά στην αναμέτρηση του Ηρακλή με την Ξάνθη για την 5η αγωνιστική της Super League. Το μαρκάρισμα ήταν πράγματι σκληρό και ο Ρουμάνος αντίκρυσε αμέσως την κίτρινη κάρτα. Όμως ο  Αλγερινός εξαγριώθηκε, με αποτέλεσμα αρχικά να τον συγκρατούν τέσσερις συμπαίκτες του για να μην επιτεθεί στον Λάζαρ.

Ωστόσο ο Σολτάνι δεν έλεγε να ημερήσει. Μάλιστα, έκανε χαρακτηριστικές χειρονομίες ότι θα… σκοτώσει τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα ο Τριτσώνης να σπεύσει δεδομένης και της μεγάλης διάρκειας της διακοπής να του δείξει την κίτρινη κάρτα, την ώρα που έτσι κι αλλιώς κουτσένοντας και συνοδεία συμπαικτών του κατευθυνόταν εκτός αγωνιστικού χώρου, με εντολή Λουτσέσκου, που ήθελε να τον αντικαταστάσει (και) για να ηρεμήσει.

Βλέποντας την κάρτα, ο Σολτάνι προφανώς έβρισε και τον διαιτητή, κάτι το οποίο άκουσε και μετέφερε αμέσως ο 4ος στον Τριτσώνη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σπεύσει και να “κιτρινίσει” ξανά τον επιθετικό της Ξάνθης, αποβάλλοντάς τον. Με δεδομένη πλέον την αποβολή, ο Σολτάνι συνέχισε να φωνάζει και κάπου εκεί ανέλαβε δράση και ο Γιώργος Κασναφέρης, που άρπαξε τον Αλγερινό και άρχισε να τον σπρώχνει προς τον πάγκο.

Ούτε εκεί όμως έληξε το επεισόδιο, με τον τιμ μάνατζερ των φιλοξενούμενων να φτάνει κάποια στιγμή, έχοντας γίνει και αυτός έξαλλος, να σπρώχνει τον Σολτάνι στον πάγκο και αυτός να είναι έτοιμος να έρθει στα χέρια μαζί του. “Πω πω πω, θα πλακωθούν μεταξύ τους…”, σχολίασε στην live μετάδοση του αγώνα ο σπίκερ της Nova.

Οι δύο τους σπρώχθηκαν και αντάλλαξαν μπουνιές μπροστά στις κάμερες με τον Σολτάνι έξαλλο. Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον ποδοσφαιριστή να έχει αποβληθεί κιόλας, ο… ταραξίας πήγε στα αποδυτήρια με τον κόσμο να του πετάει μπουκάλια. Ο Κασναφέρης ζήτησε συγνώμη εκ μέρους της ΠΑΕ για την συμπεριφορά του και εμμέσως προανήγγειλε τιμωρία, ενώ το ίδιο πάνω κάτω είπε και ο Λουτσέσκου, αρνούμενος να προβεί σε περαιτέρω σχόλια.

Διαβάστε τις δηλώσεις μετά το ματς για το επεισόδιο με ένα κλικ ΕΔΩ και δείτε παρακάτω σε βίντεο το χαρακτηριστικό στιγμυότυπο από την μετάδοση της Nova (αν δεν παίζει το βίντεο, κλικάρετε στην διεύθυνση που επισημαίνει για να το δείτε)…