ΕΣΠΕΘΡ: Μέχρι την Τετάρτη οι δηλώσεις συμμετοχής στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Εκδόθηκε και δημοσιεύεται  η Ειδική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων της Α’ Περιφέρειας για τα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα (εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων, παμπαίδων junior, μίνι βόλεϊ), για την  Αγωνιστική Περίοδο 2015- 2016, όπως εγκρίθηκε από την Ε.Ο.ΠΕ.

Ο τρόπος διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων, οι ημερομηνίες κλήρωσης και έναρξης,  καθώς και όποια επιπρόσθετη πληροφορία απαιτηθεί,, θα γνωστοποιηθεί σε κάθε  ενδιαφερόμενο, με τις συμπληρωματικές προκηρύξεις που θα εκδώσει η Ένωση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής  την Τετάρτη 30/9/2015.

Δικαίωμα συμμετοχής στα παραπάνω Πρωταθλήματα, έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Α’ Περιφέρειας. Συνεπώς, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα πρέπει τα σωματεία της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας να δηλώσουν συμμετοχή, εφόσον επιθυμούν, σε όποιο από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα επιθυμούν.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που εκδόθηκε, για τις ομάδες της Α1 και Α2 Κατηγορίας Ανδρών, δηλαδή για Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Ορεστιάδας, ΓΕ Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στα πρωταθλήματα Εφήβων και Παίδων. Αναλυτικά η προκήρυξη με ένα κλικ ΕΔΩ.