Ξεχνάει Ολυμπιακό και κοιτάει Ηρακλή με… ελπίδες για Μπέρτο

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης, μία ημέρα μετά την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης την Τετάρτη, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Συγκεκριμένα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις υψηλής έντασης που αφορούσαν passing game, κατοχή μπάλας, πρέσινγκ και αμυντική/επιθετική τακτική.

Και την Πέμπτη όμως, όλοι οι παίκτες μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης (τρέξιμο, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού), συμμετείχαν στην προπόνηση με τον Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος στην τακτική.

Αμφίβολος για την αναμέτρηση παραμένει ο Μανώλης Μπέρτος. Ο θρακιώτης αμυντικός, που προέρχεται από τραυματισμό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη και μέρος από την προπόνηση της Πέμπτης (24/9).

Ωστόσο τα πάντα για την συμμετοχή του αρχικά στην αποστολή και στην συνέχεια στον αγώνα του Καυτανζογλείου πρόκειται να ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας (25/9).

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει ήδη στο παρελθόν και στην Ξάνθη έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς του Σαββάτου ε τον Ηρακλή για την 5η αγωνιστική.

Πρόκειται για ακόμα ένα δύσκολο τεστ για την ομάδα της Θράκης, που θα προσπαθήσει στο Καυτανζόγλειο να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.