Ο τίτλος του φαβορί ανησυχεί τον Ουζουνίδη ενόψει Πανθρακικού

Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι το πρώτο που δίνει έως τώρα ο Πανιώνιος κι έχει τον ρόλο του φαβορί και καλείται να τον διαχειριστεί.

Για αυτό και ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδδης τονίζει στους παίκτες του με έμφαση: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για μας».

Σκοπός του είναι να τους αφυπνίσει μετά την ήττα των Νεοσμυρνιωτών στην Τρίπολη από τον Αστέρα, η οποία συνοδεύτηκε με κακή εμφάνιση.

Η εμφάνιση προβλημάτισε ιδιαίτερα με τον Ουζουνίδη να έχει πολλά παράπονα. Άλλα είχε ζητήσει και άλλα είδε με αποτέλεσμα οι παίκτες του να δεχτούν παρατηρήσεις.

Επιθετικά η ομάδα εξακολουθεί να δείχνει πολλές αδυναμίες και σε τέτοια ματς, στα οποία θα πρέπει να δημιουργήσει, θα είναι πολύ πιο εύκολο να φανούν.

Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη (24/9) έγινε χαλάρωμα στη Φυλή με τους πάντες να είναι στη διάθεση του Εβρίτη τεχνικού πλην του Χατζηισαΐα, ο οποίος έπρεπε να δώσει το παρόν στη μονάδα που υπηρετεί.

Το θετικό, πάντως, για τον θρακιώτη προπονητή του Πανιωνίου είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες εν όψει του ματς με τους Θρακιώτες το απόγευμα της Κυριακής.