Λουκέτο και συλλήψεις (και) στον Σύνδεσμο ΠΑΟΚ Ξάνθης! Σφοδρή αντίδραση: “Πρώτη φορά Χούντα Αριστερά”

Μετά την έφοδο της αστυνομίας στα στέκια των συνδέσμων οπαδών των XanthiFans αλλά και του Παναθηναϊκού την περασμένη Τετάρτη, την σύλληψη των υπευθύνων τους και το σφράγισμα των χώρων, η αστυνομική επιχείρηση συνεχίστηκε και στους άλλους συνδέσμους της πόλης, όπως είχε αναφέρει άλλωστε το ThrakiSportS στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της περασμένης Τετάρτης.

Ήδη έχει μπει λουκέτο και στον Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη. Ωστόσο η κίνηση αυτή της Αστυνομίας δεν έμεινε αναπάντητη από τον Σύνδεσμο, που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με σαφείς υπόνοιες για πολιτικές αποφάσεις. Η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ξάνθης, που επιβεβαιώνει ότι και σε αυτήν την περίπτωση ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία όπως με τους XanthiFans, έχει ως εξής:

«Πρώτη φορά »ΧΟΥΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Η νέα προοδευτική κυβέρνηση αποφάσισε να λύσει τα προβλήματα της χώρας κλείνοντας τους συνδέσμους .Το πογκρόμ ξεκίνησε … Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας η αστυνομία σφράγισε τον σύνδεσμο μας και συνέλαβε τους υπευθύνους του .. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !!!!
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΞΑΝΘΗΣ
SINCE 1995».

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Ξάνθης, ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κιλκίς:

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ…..Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΩΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ…Ο ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ
Υ.Γ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ
Υ.Γ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ».