Γ’ Εθνική: Έκαναν αγιασμό και… μπάρμπεκιου στην Καβάλα ενόψει της πρεμιέρας με το Σουφλί

Στο «Ανθή Καραγιάννη»  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο αγιασμός του ΑΟ Καβάλας ενόψει της επίσημης έναρξης της νέας σεζόν και της αναμέτρησης με τον Έβρο Σουφλίου, την προσεχή Κυριακή.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν εκτός από το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές,  μέλη της διοικούσας επιτροπής, του ερασιτέχνη αλλά και παλαίμαχοι της ομάδας. Δηλώσεις έκαναν ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης και ο αρχηγός της ομάδας, Χάρης Παππάς.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης τόνισε: «Είμαστε πανέτοιμοι. Περιμένουμε πως και πως, την έναρξη. Η ανυπομονησία είναι μεγάλη. Διανύσαμε 2 μήνες προετοιμασίας, με πολύ καλή και σκληρή δουλειά, για να μπούμε στο πρωτάθλημα.  Είμαστε αισιόδοξοι, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, στην ομάδα, στο σύλλογο.  Με ηρεμία, πιστεύω, ότι την Κυριακή θα ξεκινήσουμε νικηφόρα .Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο μια ομάδα που να παίζει καλά αλλά πάνω απ` όλα να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο και στα 90 λεπτά. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και να είμαστε πιεστικοί. Ταυτόχρονα να έχουμε ισορροπία. Οι πρεμιέρες πάντοτε είναι δύσκολες.  Η λογική μας, είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε το εμπόδιο της πρεμιέρας».

Ο Χάρης Παππάς στις δηλώσεις του, είπε τα εξής: «Η ομάδα είναι απολύτως έτοιμη. Στα φιλικά δοκιμάσαμε κάποια πράγματα.  Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρσι. Ξέρουμε όλοι ότι πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη και θα το κάνουμε.  Πέρσι στηριχθήκαμε στο άμεσο παιχνίδι. Φέτος θα έχουμε πιο πολύ κυκλοφορία μπάλας, κατοχή, ενώ έχουμε καλύτερους παίκτες. Εγώ από την πλευρά μου, θα δώσω τη ψυχή μου, όπως και πέρσι.  Θέλουμε όμως τον κόσμο, πιο κοντά, απ` ότι πέρσι. Σε κάποια φιλικά δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, δε θα έχουμε μεταπτώσεις θα είμαστε έτοιμοι».

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της καβαλιώτικης εφημερίδας Πρωινή, μετά την προπόνηση… ακολούθησε μπάρμπεκιου, στο χώρο των αποδυτηρίων.