Χρηματικό πρόστιμο σε Ξάνθη και… διπλάσιο στον Ολυμπιακό για τον μεταξύ τους αγώνα

Βαριές καμπάνες και υψηλά πρόστιμα μοίρασε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Ξάνθη καλείται να πληρώσει 3.000 ευρώ, ο Ολυμπιακός το διπλάσιο ενώ η πιο βαριά καμπάνα έπεσε στον ΠΑΟΚ: 15.000 ευρώ πρόστιμο και η ομάδα πλέον θεωρείται υπότροπη, κάτι που σημαίνει ότι εφεξής με το παραμικρό θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών στα επόμενα ντέρμπι (ακολουθούν παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό).

Συνοπτικά, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 4ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Ολυμπιακόχρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.        

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την Ξάνθη συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Λεβαδειακό χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την Βέροια χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη  συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ.

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.