Έμεινε ελεύθερος από την Skoda και πήγε Άργος ο Πασχαλάκης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους προχώρησαν ο νεαρός Ξανθιώτης πλάγιος μπακ-χαφ Χρήστος Πασχαλάκης και η Skoda Ξάνθη, με τον Πασχαλάκη να συνεχίζει την καριέρα του στον Παναργειακό.

Ο 20χρονος Πασχαλάκης που την περσινή σαιζόν έγινε επαγγελματίας στην Skoda Ξάνθη δεν πήρε ευκαιρίες από τον Θρακιώτικο σύλλογο και παρότι αρχικά υπήρχε η σκέψη να παραχωρηθεί δανεικός η απόφαση των δύο πλευρών ήταν πως το καλύτερο θα ήταν να μείνει ελεύθερος. Ο Πασχαλάκης που για όσους δεν θυμούνται είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κέρδισε στο διαγωνισμό της Nike τον Φεβρουάριο του 2014 (Θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ ήταν και αυτός που επιλέχτηκε από την εταιρία να παραδώσει την επίσημη εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο Πασχαλάκης όπως αναφέραμε έμεινε ελεύθερος και πήρε την απόφαση να αποδεχτεί την πολύ καλή πρόταση του Παναργειακού, που αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλόδοξος τη φετινή σαιζόν, ενώ και ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής θα έχει την ευκαιρία να έχει μια γεμάτη σαιζόν και να αποδείξει τη αξίζει.