Χάνουν τα ματς με Πανιώνιο και Λεβαδειακό οι Ιγκορ και Τζάνης! Από μέσα Οκτώβρη η επιστροφή τους…

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου θα επιστρέψουν στους αγώνες του Πανθρακικού οι Ιγκορ και Τζάνης, σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Οι δύο παίκτες αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας της Κομοτηνής στην προσπάθεια για παραμονή στην Κατηγορία, αλλά δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν ούτε στα προσεχή δύο παιχνίδια εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Κατά συνέπεια θα μείνουν εκτός αποστολής από τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο, όπου στρέφεται το ενδιαφέρον των Θρακιωτών, αλλά και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι το μεθεπόμενο Σάββατο με τον Λεβαδειακό του Άκη Μάντζιου.

Όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, «Ζητούμενο είναι η συνολική βελτίωση της ομάδας, όσο κι αν έχουμε δύο σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του Ίγκορ και του Τζάνη. Περιμένουμε τη διακοπή, ώστε να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα και με περισσότερο χρόνο, αλλά μέχρι τότε έχουμε να δώσουμε δύο παιχνίδια ζωής και θανάτου και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας».

Οι Ιγκορ και Τζάνης αναμένεται να επιστρέψουν στους επίσημους αγώνες του Πανθρακικού από τα μέσα Οκτώβρη και μετά…