Video: Τα «μπινελίκια» του Ντουρμάζ στον Λουτσέσκου και η χειραψία αμέσως μετά τη λήξη του ματς

Σαν… μωρά παιδιά έκαναν οι Τζίμι Ντουρμάζ και Ράζβαν Λουτσέσκου λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, στα Πηγάδια και μάλιστα με αφορμή ένα πλάγιο άουτ!

Ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» άρχισε να «στολίζει» τον προπονητή των Ακριτών, όπου φαίνεται να του λέει στα αγγλικά, αρχικά «σκάσε» και στη συνέχεια να του δίνει την ευχή της… τεκνοποίησης.

Όπως άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα από το παρακάτω βιντεάκι, ο παίκτης του Ολυμπιακού μιλάει στα αγγλικά στον Ρουμάνο και του λέει: “shut up, fuck off”:

Ακόμα και στην αγγλική γλώσσα, οι πάντες κατάλαβαν αυτά τα “γαλλικά” εκτός προφανώς από τον επόπτη που βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό αλλά δεν υπέδειξε κάτι στον διαιτητή.

Η ουσία όμως είναι ότι το «θερμό» επεισόδιο δεν είχε συνέχεια. Μετά το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια με πρωτοβουλία του Ντουρμπάζ και έτσι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Δείτε το βίντεο από την τηλεοπτική μετάδοση, όπου φαίνονται ξεκάθαρα τα γαλλικά στα… αγγλικά από τον… σουηδό άσσο του Ολυμπιακού προς τον ρουμάνο τεχνικό της Ξάνθης, αλλά και η συμφωλίωσή τους μετά τη λήξη του ματς…