Super League: Παράπονα Ουζουνίδη από τους παίκτες του μετά την ήττα στην Τρίπολη και ενόψει Πανθρακικού

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του εστίασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Πανιώνιος, ο οποίος την Κυριακή θα φιλοξενήσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανθρακικό, ηττήθηκε στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Ο εβρίτης τεχνικός του Πανιωνίου χρησιμοποίησε ως βασικό για ακόμα μια φορά τον επίσης εβρίτη Μανώλη Σιώπη, στον οποίο αντικατέστησε στο 83′ από τον Ανσαριφάρντ. Αντίθετα, κράτησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα στον πάγκο τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού Νίκο Καθάριο.

Ο Ουζουνίδης λοιπόν, σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Δεν κάναμε τίποτα σωστά. Μάλλον ακόμη δίνουμε συνεντεύξεις για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν και θετικά, όπως η πίεση που ασκήσαμε αλλά και το γεγονός ότι πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν παίζουν συχνά.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου δε λέει απολύτως τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και δε μπορούμε να μένουμε σε προηγούμενα παιχνίδια».

Για την ιστορία ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 10′ όταν ο Γιάννου βρέθηκε σε καλή θέση και «εκτέλεσε» την πρώην ομάδα του, κάνοντας το 1-0 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ μόλις δύο λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματά του, αυτή τη φορά με τον Ελίνι Δημούτσο.

Οι Νεοσμυρνιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ πριν το 30’. Στο 27′ ο Γκοϊάν δεν υπολόγισε σωστά σε σέντρα από τα αριστερά και με τάκλιν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσίτσκι, κάνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος αναζήτησε την ισοφάριση και απείλησε την εστία του Κοσίτσκι, φροντίζοντας παράλληλα να μην απειληθεί ιδιαίτερα από τους Αρκάδες. Παρόλα αυτά οι δυο άμυνες έκαναν σωστά το έργο τους και παρέμεινε μέχρι τέλους το 2-1.