ΕΠΣ Έβρου: Στην τρίτη φάση του κυπέλλου ο Ατρόμητος Άβαντα! Παραιτήθηκε το Τυχερό καθώς δεν συμπλήρωνε… ενδεκάδα

Χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί, θα βρεθεί τελικά η ιστορική ομάδα του Ατρομήτου Άβαντα στην τρίτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου. Ο αγώνας με το Τυχερό για την πρώτη φάση δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ στην δεύτερη ήταν ο τυχερός της πλήρωσης που προκρίνεται απευθείας.

Σύμφωνα με την κλήρωση, Άβαντας και Τυχερό επρόκειτο να παίξουν σε νοκ άουτ παιχνίδι στην πρώτη φάση στην έδρα του Τυχερού. Ο αγώνας είχε αναβληθεί για δέκα μέρες, καθώς το Τυχερό δεν έχει συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό των ποδοσφαιριστών, περιμένοντας από την ΕΠΟ να εκδοθούν τα δελτία που έχει δηλώσει.

Αυτό δεν έχει ακόμα συμβεί και τελικά το Τυχερό παραιτήθηκε από το κύπελλο, στο οποίο φαίνεται ότι έτσι κι αλλιώς δεν είχε ιδιαίτερες βλέψεις. Ετσι ο Ατρόμητος Άβαντα, που πέρυσι υποβιβάστηκε στην Β’ Κατηγορία, προχωρά χωρίς αγώνα στην δεύτερη φάση και δεδομένης της κλήρωσης περνάει μπάι στην τρίτη θέση φάση, εκεί όπου θα προστεθούν και  οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας και της Γ’ Εθνικής.

Θυμίζουμε ότι για τον ίδιο λόγο δεν θα διεξαχθεί ούτε η αναμέτρηση της Κ2ο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Κορνοφωλιά, που προκρίθηκε χωρίς αγώνα στην δεύτερη φάση όπου θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο τη Νίκη Απαλού.