Δωρεάν προσκλήσεις σε έξι ομάδες της ΕΠΣ Θράκης για κάθε εντός έδρας αγώνα του Πανθρακικού

Μια νέα πολιτική προσέλκυσης κόσμου στο γήπεδο ξεκινά η ΠΑΕ Πανθρακικός από αυτήν την αγωνιστική και το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, που από πολλούς χαρακτηρίζεται “τελικός”.

Συγκεκριμένα, μετά την μειωμένη προσέλευση στα πρώτα δύο παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Βέροια, αποφασίστηκε σε συνεργασία με την ΕΠΣ Θράκης να μοιραστούν προσκλήσεις στις ομάδες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ώστε οι παίκτες τους να ενισχύσουν από την εξέδρα την προσπάθεια της μεγάλης ομάδας της Κομοτηνής για παραμονή στην Super League.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής, η ΠΑΕ Πανθρακικός μοιράζει προσκλήσεις στις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης. Σε κάθε αγωνιστική θα δίνονται προσκλήσεις σε συνολικά έξι ομάδες, δύο από κάθε κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος οι οποίες θα προκύπτουν με την σειρά κατάταξή τους πέρυσι.

Ετσι, για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League θα βρεθούν στο γήπεδο με προσκλήσεις οι Δόξα Προσκυνητών και ΠΑΟΚ Κοσμίου από την Α1 Κατηγορία, οι Ηρακλής Σαπών και Ορφέας Στρύμης που επίσης μετέχουν στην Α1 αλλά κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις πέρυσι στην Α2, καθώς και οι Ένωση Ασωμάτων και Βιστωνίδα Κοπτερού που κατέκτησαν τις πρώτες δύο θέσεις της περσινής Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Αντίστοιχα, σε επόμενα εντός έδρας παιχνίδια θα δοθούν προσκλήσεις και στις υπόλοιπες ομάδες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θράκης. Για την ακρίβεια σε δύο ομάδες από κάθε κατηγορία ανά αγώνα, βάσει της τελικής τους κατάταξης την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Ασφαλώς και πρόκειται για αξιόλογη πρωτοβουλία, αφού είναι σημαντικό οι μεγάλες ομάδες να αγκαλιάζουν το τοπικό ποδόσφαιρο και οι ερασιτεχνικές τις επαγγελματικές του νομού τους.