Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του δήλωσε ο Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου

«Η ομάδα ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά στα ζητούμενα που είχαμε βάλει αυτή τη βδομάδα και δουλέψαμε. Εγώ θα είμαι ειλικρινής, ήταν ανώτερη των προσδοκιών που είχα μετά από πέντε προπονήσεις. Επιβληθήκαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, νομίζω ότι είχαμε αρκετά μεγάλη κατοχή, κατοχή όχι στο πρώτο τρίτο της άμυνας, αλλά στο δεύτερο τρίτο που είναι και το ζητούμενο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ελευθερόπουλος.

«Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε με την αλλαγή πλευράς, όταν ο αντίπαλος μας πίεσε. Είχαμε δυο θετικές ενέργειες μέχρι το πέμπτο λεπτό που αν ξεκλείδωνε το παιχνίδι, θα είχαν αλλάξει πολλά, αλλά με το αν δεν αλλάζει τίποτα. Η ουσία είναι ότι ήρθε ο πρώτος βαθμός και το πρώτο μηδέν για την ομάδα με αρκετά καλό ποδόσφαιρο» πρόσθεσε ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, που ουσιαστικά χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς θετικό το ντεμπούτο του.

Σε σχέση με το επόμενο παιχνίδι σχολίασε: «Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια μιας εβδομάδας να δουλέψουμε για το παιχνίδι που έρχεται. Θα προσπαθήσουμε μέσα από κάποιες συζητήσεις, την ανάλυση του αγώνα με την καλλονή και μία ουσιαστικά προπόνηση να βάλουμε το παραπάνω λιθαράκι που πρέπει. Μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο και να αναλύσουμε τον πανιώνιο, όπως θα κάνει αυτός με εμάς, αλλά εμείς πρέπει να δούμε πρωτίστως τον εαυτό μας».

Στη συνέχεια, σε  μια εμφανή προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό των παικτών, σχολίασε και πάλι: «Επαναλαμβάνω όμως ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά, διαμορφώθηκε ο σχηματισμός, με τα δεδομένα ανταποκρίθηκαν πολύ καλά».

Για την γκρίνια της εξέδρας είπε: «Ο καθένας βλέπει το ποδόσφαιρο διαφορετικά. Κατανοητό είναι. Οταν η ομάδα έχει μηδέν βαθμούς και τρία παιχνίδια συνέχεια που τρώει γκολ και δεν σκοράρει, είναι συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια και εικόνα για την ομάδα. Το παρελθόν ανηκει στο παρελθόν, με τα καλά του και τα άσχημά του. Εμείς κάνουμε μια αρχή και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Καλά κάνει ο κόσμος και εκφράζει αυτό που νιώθει, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τον δρόμο μας είτε είναι 500 άτομα είτε είναι γεμάτο το γήπεδο».

Ερωτηθείς αν θα μπορέσει να αλλάξει άμεσα την εικόνα του Πανθρακικού, απάντησε: «Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια, ούτε μαγικά λυχνάρια. Εμείς προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι. Δυστυχώς δεν έχουμε κανονική εβδομάδα για να δουλέψουμε όσο θα θέλαμε, αλλά το γκολ δεν είναι οι επιθετικοί, το γκολ είναι από τα στόπερ και εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα στόπερ, ανοίξαν, παίξαν ποδόσφαιρο, πήραν τα μετρα, τα χαφ ανεβοκατέβηκαν στις γραμμές. Το ζήτημα είναι να κάνουμε ευκαιρίες. Είχαμε περισσότερες τελικές, οπότε είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος».