Video: Η Κομοτηνή “κουνήθηκε” μαζί με τον Θράκα Ιππέα στο πλαίσιο της Move Week

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος της Κομοτηνής  Θράκας Ιππέας σε συνεργασία με το γυμναστήριο Action Club, “κούνησαν” για τα καλά την Κομοτηνή την εβδομάδα προ των εκλογών,  στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας βιώσιμης κινητικότητας και άθλησης (Move Week)  και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

Επίσης, ο «Θράκας Ιππέας» μαζί με τους «Φιλοτέχνες», τα «Αστικά Κομοτηνής» και τον σύλλογο ατόμων με κινητικά προβλήματα «Περπατώ», ενώνουν την Τρίτη (22/9) τις δυνάμεις τους, και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κίνησης «Move Week 2015», συνδιοργανώνουν Ποδηλατοβόλτα – Αστική περιήγηση. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στο Μικρό Πάρκο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Επίσης, την Πέμπτη (24/9), επίσης στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, «Φιλοτέχνες» και «Θράκας Ιππέας», οργανώνουν εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά όλων των ηλικιών, με θέμα την εβδομάδα εναλλακτικής κίνησης.  Δείτε το άκρως εντυπωσιακό βίντεο από τα χορευτικά δρώμενα της περασμένης εβδομάδας, που ήδη ανέβηκε στο youtube…