Super League: Βασικός ο Ντίνας στον πρώτο βαθμό του Πλατανιά, χάνει την Ξάνθη ο Μπαρτολίνι

Ο Πανθρακικός είναι η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό, έχοντας ωστόσο και ένα ματς λιγότερο, μετά την ισοπαλία στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ηρακλή στα Χανιά. Από την αναμέτρηση αυτή ξεχωρίζει φυσικά ο πρώτος βαθμός των Κρητικών, η χρησιμοποίηση ως βασικού για ακόμα μια φορά του Ντίνα αλλά και η κόκκινη του Μπαρτολίνι, που δέχθηκε δυο κίτρινες και θα λείψει από τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου με την Ξάνθη.

Πλατανιάς και Ηρακλής έμειναν στο 0-0 με τους Χανιώτες να έχουν δοκάρι στα τελευταία λεπτά και να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα και τον Γηραιό να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση στα “Περιβόλια” καθώς μια σφήκα τσίμπησε τον διαιτητή Λαμπρόπουλο!

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά και να επιτεθεί κυρίως από τα δεξιά, αλλά ο Ηρακλής ήταν πολύ καλά στημένος στο χώρο του κέντρου και πίσω. Με το πέρας των λεπτών, οι Χανιώτες ανέβασαν στροφές, αλλά τόσο οι δικές τους λάθος μεταβιβάσεις, όσο και των φιλοξενούμενων, δεν επέτρεψαν να δούμε κάποια καλή ευκαιρία.

Η πίεση των Κρητικών αυξήθηκε, με τους Μιλούνοβιτς και Ντίνα να παίρνουν πρωτοβουλίες, αλλά χωρίς… αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο κι έτσι ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάση στην αντίπαλη εστία. Ίδια εικόνα είχαμε και στην επανάληψη, με το θέαμα να είναι λίγο καλύτερο.

Ο Πλατανιάς πίεσε και.. άγγιξε το γκολ στο 81′, όταν το σουτ του Κουλιμπαλί βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Περνίς. Οι Χανιώτες απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα λίγο αργότερα (85′) με τον Μπαρτολίνι να παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται με αποτέλεσμα να χάνει το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε.