Η πρώτη αποστολή που επέλεξε ο Ελευθερόπουλος ενόψει του αγώνα με την Καλλονή

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του  με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, ενόψει του παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής της Super League  με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής, που θα διεξαχθεί στις 18:15 του απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Το πρόγραμμα της Τρίτης ξεκίνησε με προθέρμανση με χρήση μπάλας και ασκήσεις τεχνικής και ενδυνάμωσης, ενώ στη συνέχεια της προπόνησης ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κι οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στη δουλειά όσον αφορά τον τομέα της τακτικής. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος, οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ, ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται, και δούλεψαν στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία, αντίστοιχα.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο νέος προπονητής του Πανθρακικού ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου και θα διανυκτερεύσει, ενόψει του κρίσιμου αγώνα πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, στην πρώτη αποστολή του, ο Δ. Ελευθερόπουλος επέλεξε τους Αθανασιάδη, Πασχαλάκη, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σερφά, Μελίσση, Ποτουρίδη, Λαδάκη, Σέτι, Ηλιάδη, Μεχία, Ροζτέριο, Ντιγκινί, Χαβίτο, Βάλτερ, Νοκόλτση και Χασομέρη.