ΕΠΣ Έβρου: Αποκλεισμός στα χαρτιά για την Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από το κύπελλο λόγω… έλλειψης δελτίων

Στα χαρτιά τελικά θα ηττηθεί και κατά συνέπεια θα αποκλειστεί από την συνέχεια του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου η Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ως γνωστόν, η ιστορική ομάδα αποφάσισε φέτος παράλληλα με το ανδρικό τμήμα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να κατεβάσει στο τοπικό πρωτάθλημα και τμήμα νέων, στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού.

Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, για να συμβεί αυτό ουσιαστικά ο Εθνικός εξαγόρασε το ΑΦΜ του ΑΟ Αγνάντια, που τελευταία στιγμή δήλωσε συμμετοχή στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου και κατά συνέπεια και στο κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Η Κ20 του Εθνικού είχε κληρωθεί με την Κορνοφωλιά για την πρώτη φάση του Κυπέλλου. Αρχικά ο αγώνας είχε αναβληθεί για μία εβδομάδα, για το περασμένο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου. Μετά την υπουργική απόφαση, αναβλήθηκε εκ νέου λόγω των εκλογών για την Τετάρτη 23 του μήνα.

Ο λόγος της αναβολής, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, έχει να κάνει με το γεγονός ότι λόγω της καθυστερημένης δήλωσης συμμετοχής του ΑΟ Αγνάντια (Κ20 Εθνικου), δεν έχουν εκδοθεί ακόμα δελτία στους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα (ή έστω στους περισσότερους από αυτούς).

Δεδομένων των ασφυκτικών χρονικών πλαισίων αλλά και του γεγονότος ότι ο θεσμός του κυπέλλου δεν ενδιαφέρει τους ιθύνοντες της νεοσύστατης ομάδας νέων του Εθνικού, αποφάσισαν να παραιτηθούν από την διοργάνωση. Ετσι η Κορνοφωλιά προκρίνεται χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση!

Ως γνωστόν, σε αυτήν η Κορνοφωλιά θα αντιμετωπίσει την Νίκη Απαλού, σε νοκ άουτ παιχνίδι που θα διεξαχθεί όπως και τα υπόλοιπα της Β’ Φάσης το προσεχές Σαββατοκύριακο.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ