Δραματικές εξελίξεις στον Πανθρακικό! Γλίτωσε τελευταία στιγμή την αφαίρεση βαθμών λόγω… Ντίνο Σέρεμετ

“Με την κάτω βόλτα που πήραν την περασμένη σεζόν ΟΦΗ και Νίκη Βόλου, δεν σημαίνει ότι εξυγιάνθηκε η Super League. Πριν συμπληρωθούν εξάλλου τέσσερις αγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα, μία ομάδα έτρεχε να βουλώσει τρύπες, για να μην της επιβληθεί αφαίρεση βαθμών”.

Με τον τρόπο αυτό ξεκινά ρεπορτάζ που ανέβηκε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα sentragoal, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του sportdog που έγραψε ότι είναι το πρώτο φαβορί για να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Super League και να μην ολοκληρώσει την χρονιά, το οποίο επιτείνει ακόμα περισσότερο την ανησυχία που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες για την ομάδα της Κομοτηνής. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα επιβεβαιώνει ότι πράγματι ο Πανθρακικός πλήρωσε την τελευταία στιγμή οφειλόμενα που αφορούσαν τελικά τον Ντίνο Σέρεμετ, ενώ προσθέτει ότι υπάρχουν και άλλα χρωστούμενα στον ίδιο παίκτη αλλά και στον Διονύση Μακρυδημήτρη, που επίσης φέρεται να έλαβε χρήματα για να μην εκδικαστεί η προσφυγή του.

Αντιγράφουμε: “Ο Πανθρακικός (για τον οποίο οι δυσοίωνες προβλέψεις άρχισαν να κορυφώνονται από τη στιγμή που άναψε κόκκινο η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ) είχε προθεσμία τριών ημερών για να τακτοποιήσει οφειλή προς τον τέως ποδοσφαιριστή της ομάδας Ντίνο Σέρεμετ. Τελικά, στις 15 Σεπτεμβρίου η ομάδα της Κομοτηνής πλήρωσε 10.000 ευρώ στον παίκτη και έτσι δεν τιμωρήθηκε με -3. Δεν έχει ξεμπερδέψει πάντως ακόμη με τον Σλοβένο τερματοφύλακα. Και δεν είναι αυτός ο μοναδικός ανοικτός λογαριασμός. Για παράδειγμα προ ημερών πληρώθηκε ο Διονύσης Μακρυδημήτρης για να μην εκδικαστεί η προσφυγή του. Αν μη τι άλλο, λοιπόν, η εκκίνηση της περιόδου 2015-16 είναι ζόρικη και αγωνιστικά και οικονομικά για τους «πράσινους» της Κομοτηνής”.

Το δημοσίευμα του sentragoal προσθέτει: “Το πλεονέκτημά τους πάντως σε σχέση με ΟΦΗ και Νίκη Βόλου είναι η… αλλαγή του κανονισμού. Γιατί πλέον προβλέπεται μεν ότι μία ομάδα τιμωρείται με -3, αν δεν εξοφλήσει εντός τριών εργάσιμων ημερών οφειλή (μη υπολογιζόμενης της ημέρας κοινοποίησης της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου), αλλά αφενός ο προσεχής αγώνας της ορίζεται κανονικά (άρα μπορεί να «σβήσει» το -3 με νίκη), αφετέρου έχει δικαίωμα να καλύψει τα χρωστούμενα εντός πέντε εργάσιμων ημερών μετά το ματς και να πάρει πίσω τους βαθμούς που της αφαιρέθηκαν…Αν πάντως υποπέσει τρεις φορές σε αυτήν την παράβαση (και της αφαιρεθούν συνολικά εννιά βαθμοί), τότε αυτόματα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. Εξέλιξη βέβαια που δεν είναι απίθανη αν μία ομάδα βρεθεί νωρίς εκτός στόχων…”.

Επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ Πανθρακικός σε αυτά τα δημοσιεύματα, που έχουν αρχίσει να κατακλύζουν πλέον το ελληνικό αθλητικό διαδίκτυο, δεν υπάρχει. Εφόσον ευσταθούν όμως, αποδεικνύεται ότι τα οικονομικά προβλήματα δείχνουν να έχουν αρχίσει να ζώνουν για τα καλά την ομάδα της Κομοτηνής. Τα χρέη δείχνουν να γίνονται πολλά, αν ευσταθούν οι καταγγελίες και τα δημοσιεύματα. Και δεδομένων και των περιορισμών που υπάρχουν από την απουσία αδειοδότησης, η χρονιά προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολη…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ SPORTDOG ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ