Το αντίο του… Αχιλλέα Αγγελόπουλου στον Πανθρακικό!

Mε γραπτή του δήλωση ο μέχρι πρότινος βοηθού προπονητή του Πανθρακικού, και παλιός πάιχτης της ομάδας Αχιλλέας Αγγελόπουλος ευχαρίστησε την διοίκηση, αλλά και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Αναλυτικά, η δήλωση έχει ως εξής:

Ο Πανθρακικός είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμένα προσωπικά, αφού έζησα μεγάλες στιγμές τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως μέλος του προπονητικού επιτελείου, δίπλα στον Μάνουελ Ρόκα και τους υπόλοιπους συνεργάτες μας τον τελευταίο περίπου 1 χρόνο

Η ομάδα αυτή θα είναι πάντα στην καρδιά μου και το κεφάλαιο αυτό δεν μπορεί να κλείσει. Αποχωρώ σαν φίλος από τον Πανθρακικό, κρατώντας μόνο ευχάριστες αναμνήσεις και έχοντας αποκτήσει σπουδαίες εμπειρίες αλλά και καλούς φίλους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους κυρίους Τάσο Καραολάνη και Δημήτρη Τζελέπη και γενικότερα τη διοίκηση του Πανθρακικού, για την ευκαιρία που μου έδωσαν να βρεθώ στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον γενικό αρχηγό, Χάρη Μαυρομάτη, τον Μάνουελ Ρόκα, τον Σάκη Παντελίδη, τον Θεόδωρο Κάντα, όλο το προσωπικό, τους ανθρώπους που εργάζονται στο σύλλογο καθώς και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα όλο αυτό το διάστημα.

Κλείνοντας, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο προπονητή της ομάδας, στο έργο το οποίο ανέλαβε και πιστεύω πως ο Πανθρακικός στο τέλος και της φετινής σεζόν θα καταφέρει να πανηγυρίσει την επίτευξη του στόχου του.