Αρνήθηκε ο Γκιρτζίκης την παραίτηση Τσαχειλίδη από τους ορισμούς των διαιτητών της Super League

Πράξη έκανε τα λόγια του ο Γιάννης Τσαχειλίδης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου ορισμού διαιτητών της ΚΕΔ, ωστόσο αυτή δεν ‘έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη, σύμφωνα με όσα έγιναν δεκτά την Δευτέρα.

Ο Ξανθιώτης πρόεδρος της Ομοσπονδίας «απάντησε» πως δεν δέχεται την εθελούσια αποχώρηση του Τσαχειλίδη από τη θέση του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, δίνοντας άλλη τροπή στην υπόθεση, η οποία ως γνωστόν προκάλεσε σφοδρότατες αντιδράσεις από μια σειρά ΠΑΕ με προεξάρχουσα την ΑΕΚ που είχε κατηγορήσει ευθέως τον Γκιρτζίκη για αυτήν την εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, ο κ. Τσαχειλίδης είχε δηλώσει: «Το θέμα είναι καθαρά επαγγελματικό. Το ξέρεις εσύ ότι έχω χρόνια εκτελωνιστικό γραφείο και συνεχίζω την παράδοση από τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου. Με τα capital controls άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν βγαίνει η ιστορία και την οικογένειά μου τη ζω από τη δουλειά μου και όχι τη διαιτησία».

Πλέον, μετά την μη αποδοχή της παραίτησης, μένει να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο στο σήριαλ. Θα επιμείνει σε αυτήν ο τσαχειλίδης; Αν ναι, τι θα πράξει η ΕΠΟ και αν όχι, τι θα κάνουν οι ΠΑΕ που βγάζαν τόσο οργισμένες ανακοινώσεις; Ιδωμεν…