Απογευματινή προπόνηση υπό βροχή και στο ΔΑΚ Κομοτηνής για τον Πανθρακικό

Με προπόνηση που διεξήχθη υπό βροχή στο ΔΑΚ Κομοτηνής, συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασίας της ομάδας του Πανθρακικού για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2015-16, με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής (Τετάρτη 23/09, Ωρα 18:15).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση με ασκήσεις τεχνικής, που περιλάμβαναν χρήση μπάλας. Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού συνέχισαν τη δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ενώ στο τρίτο μέρος διεξήχθησαν εκπαιδευτικά παιχνίδια στα 3/4 του γηπέδου. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις, φάουλ δηλαδή και κόρνερ από δεξιά κι αριστερά.

Ο Χρήστος Τζάνης συνεχίσε, υπό την επίβλεψη της υπεύθυνης αποκατάστασης της ομάδας Μένιας Γιοφτσίδου, το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ ο Ίγκορ συμμετείχε σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος.

Η ομάδα του Πανθρακικού θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την ΑΕΛ Καλλονής, με προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου. Έπειτα, η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής.