Ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο ο Γιάννης Φυσέκης για να αφιερωθεί στην επιστήμη του! Tο μήνυμά του στο facebook…

Την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο για χάρη της επιστήμης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο  πρώην τερματοφύλακας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Φυσέκης.

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Φυσέκης! (pic)Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γιάννης Φυσέκης:
“Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όσους πλήγωσα ή στεναχώρησα στην όποια διαδρομή διέγραψα στο χώρο του ποδοσφαίρου και να πω ένα μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ σε όλους! Αν υπήρξα ικανός ή όχι δεν το ξέρω και πλέον δεν έχει σημασία. Το μόνο σίγουρο είναι οτι σε κάθε στιγμή κατέβαλα τη μέγιστη πνευματική και σωματική προσπάθεια με απόλυτη συγκέντρωση και σεβασμό στην ιστορία και στους ανθρώπους του συλλόγου που κουβαλούν τις ιδέες του, αποτελώντας ουσιαστικά τον ίδιο το σύλλογο. Να είστε όλοι καλά!”

Πρόκειται για μία απόφαση που ήταν πάνω – κάτω γνωστή σε όσους τον γνωρίζουν και τον συναναστρέφονται και  αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την ποιότητα του χαρακτήρα του. Δεν είναι συχνό φαινόμενο άλλωστε ένας ποδοσφαιριστής να αφήνει τη δόξα των αγωνιστικών χώρων σε αυτήν την ηλικία (και μάλιστα στην θέση του τερματοφύλακα που δεν επηρεάζεται όπως οι άλλες θέσεις από ηλικίες) για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

Οι τίτλοι τέλους στην καριέρα του Γιάννη Φυσέκη έμελλε να πέσουν  στην Μυτιλήνη το περασμένο Σάββατο όταν αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Αρη Θεσσαλονίκης στον φιλικό αγώνα με τον Αιολικό και την ήττα της ομάδας του με 1-0.