Έκπληξη από τις δηλώσεις Βασιλακάκη για την προτίμησή του στο… αμερικάνικο ποδόσφαιρο

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης αναφέρθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας στην Ξάνθη με τον ερχομό του Λουτσέσκου και δεν κρύβει ότι το εξωτερικό βρίσκεται στο μυαλό του, αλλά προκαλεί έκπληξη στην συνέντευξή του στην Real News αναφορικά με την χώρα που θα τον ενδιέφερε να μετακομίσει.

Αναλυτικά, ο μεσοεπιθετικός της Ξάνθης είπε για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ομάδα: «Όλα είναι θέμα ομαδικής λειτουργίας, με τον προπονητή να έχει δώσει σαφή εντολή για απόλυτη συνοχή ανάμεσα στις γραμμές. Με τον Λουτσέσκου δεν υπάρχει στατικότητα και η άμυνα αρχίζει από την επίθεση. Όλοι μαζί προσπαθούμε να είμαστε παντού στο γήπεδο, χωρίς να δίνουμε την άνεση στον αντίπαλο να ανοίγει διαδρόμους προς την εστία μας».

Για τους στόχους τη φετινή σεζόν, απάντησε: «Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε, όμως σίγουρα θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι κι αν μπορέσουμε να παίξουμε και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο δύσκολο, πιο ανταγωνιστικό και καλύτερα έτσι, ώστε να το ευχαριστιέται περισσότερο ο κόσμος».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Κοιτάξτε, από τότε που ήρθε ο Λουτσέσκου στην ομάδα μας, είτε ο Ολυμπιακός είναι απέναντι, είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Μας έχει μεταδώσει νοοτροπία νικητή και πίστη στις δυνάμεις μας, δηλαδή να παλεύουμε μέχρι το τέλος και να μην παραδινόμαστε εύκολα. Θα είναι φυσικά δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός προέρχεται από ευρωπαϊκή αναμέτρηση και το βέβαιο είναι ότι και οι δύο ομάδες θα δοκιμαστούν».

Για το μέλλον του, προκάλεσε αίσθηση λέγοντας: «Όσο θα φοράω τη φανέλα της Ξάνθης θα είμαι αφοσιωμένος στους στόχους της. Πιστεύω ότι το εξωτερικό είναι στο μυαλό κάθε παίκτη. Αν και μ΄ αρέσει το αγγλικό πρωτάθλημα, προτιμώ το αμερικανικό που είναι ανερχόμενο, με κύριο χαρακτηριστικό το επιθετικό ποδόσφαιρο»