«Δε συνέχισα στον Πανθρακικό επειδή δε με πλήρωσαν τους τελευταίους τέσσερις μήνες»

«Δε συνέχισα επειδή δε με πλήρωσαν τους τελευταίους τέσσερις μήνες». Με τα λόγια αυτά αιτιολόγησε ο Ρομέου το γεγονός ότι δεν έμεινε στην ομάδα του Πανθρακικού το καλοκαίρι αλλά μετακόμισε στον Λεβαδειακό του Άκη Μάντζιου, παρά το γεγονός ότι υπήρχε πρόθεση από την πλευρά των Κομοτηναίων να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Σε σχέση με τον πρώην προπονητή του Πανθρακικού Χοσέ Μανουέλ Ρόκα και την απομάκρυνσή του από την ΠΑΕ της Ροδόπης, ξαφνιάστηκε αφού είχε μόλις μάθει στον ραδιοφωνικό αέρα την απόλυσή του: «Ο Ρόκα ξεκίνησε τώρα την καριέρα του, χρειάζεται χρόνο για να δώσει λύσεις. Για το ότι έφυγε δεν μπορώ να πω κάτι, διότι δεν το ήξερα και έμαθα τα νέα από σας…».

 

levadeiakosemfiliosΟ Ρομέου φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό αέρα της Θεσσαλονίκης, καθώς την περασμένη Δευτέρα πρωταγωνίστησε στο σοβαρό επεισόδιο που συνέβη στο Καυτανζόγλειο, όταν οι παίκτες των Βοιωτών πλακώθηκαν μεταξύ τους λίγο πριν το τέλος, αν και κέρδιζαν! Μάλιστα, ο βραζιλιάνος πρώην μέσος του Πανθρακικού πιάστηκε στα χέρια με τον Μαχαίρα και τους χώρισε ο (Βαγγέλης) Μάντζιος.

«Εντάξει, είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Μερικές φορές υπάρχουν κάποιες διαφωνίες. Ήταν σε μια στιγμή που η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη μέσα στο παιχνίδι. Τώρα όλα είναι υπό έλεγχο», σχολίασε ο Ρομέου. Ακούστε τις ραδιοφωνικές του δηλώσεις αλλά και όσα σχολίασε  για την προηγούμενη ομάδα του, τον Πανθρακικό.,.

https://www.youtube.com/watch?v=hMJqw9WZaWE