Σκληρή απάντηση από ΟΕΓΑ σε “λασπολόγους” για τις αναφορές περί “παιδικής χαράς”

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, απαντώντας στις κατηγορίες περί “παιδικής χαράς” που φέρεται να δέχθηκε και διευκρινίζοντας ότι παρά την λασπολογία και τα εμπόδια, θα συνεχίσει την δουλειά και τον δρόμο των επιτυχιών.

«O Σύλλογος που προάγει υψηλό αθλητισμό και παράγει πρωταθλητές που κοσμούν τον αθλητισμό του Έβρου δεν πρόκειται ποτέ να ταυτιστεί με τον όρο «Παιδική χαρά». Έχουμε αποδείξει με πράξεις, μέσω των δράσεων και των διακρίσεων ότι με την ποιοτική και μεθοδική δουλειά μας, η εξέλιξη των παιδιών είναι «αναπόφευκτη». Παρά την «λασπολογία» που δεχόμαστε και τα εμπόδια που συναντάμε, συνεχίζουμε με περισσότερη πυγμή την δουλειά μας διότι το όνομα του συλλόγου ταυτίζεται με το βάθρο!!! Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι το πνεύμα και η νοοτροπία του νικητή θα συνδιάζεται με το όνομα Ο.Ε.Γ.Α.
Η ποιότητα των εθελοντών παραγόντων που λειτουργούν με ενότητα και ακεραιότητα, το επίπεδο των προπονητών που αποδεικνύεται με την μεθοδική δουλειά τους και τα επιτεύγματα των παιδιών, αποτελούν έναν υγιή συνδιασμό που συμβάλει στην σταθερή ανοδική πορεία του Συλλόγου».

O σύλλογος προσθέτει ότι οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή 18:00-20:00 το απόγευμα στο ΤΟΛ, δίπλα από το προθερμαντήριο της Μαϊστρου.