Φιλική τεσσάρα του Εθνικού επί του Άλεξ στην πρόβα τζενεράλε του “Φώτης Κοσμάς”

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης μια εβδομάδα  πριν την πρεμιέρα του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αντιμετώπισε το άλλοτε αντίπαλο δεος της πόλης τον ιστορικό Άλεξ, σε φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης, κερδίζοντάς τον με 4-0.

Η ομάδα του Εθνικού πέρασε ένα εύκολο απόγευμα πετυχαίνοντας από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο αρχίζει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου με τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Κοζάνη. Τα γκολ του Εθνικού πέτυχαν ο Ερκαν με κεφαλιά στο 31ο λεπτό, ο Δαλής με αυτογκολ στο 37′, ενω στο δεύτερο μέρος σκόραρε δις ο Τσέκος.

Από την άλλη η ομάδα του Άλεξ άντεξε τα πρώτα τριάντα λεπτά αλλά μετά το γκολ του Ερκάν στο 31′ υπέκυψε στην ανωτερότητα του Εθνικού. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σημίδης με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κίτσο.

ΑΛΕΞ: Γκιγκούδης, Ατματζίδης, Θώδης, Δαλής, Κολγκέκα, Μαμρικισβίλι, Καλομπρατσίδης, Λυπίτκας, Μουχτάρης, Καλαϊτζίδης, Αγγελακάκης. Επαιξαν και οι Κυζιρίδης, Πουτουλίδης και Παπαχρήστου.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Βογιατζής, Αμπραχαμιάν, Καρασερίδης, Κομεσίδης, Σακαλάκης, Πιλτικάκης, Ρομάριο, Κριεζής, Ερκάν, Καραπατσιάς, Κυριζάκης. Έπαιξαν και οι: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Τσέκος, Παρασκευάς, Γωνιάδης, Μαμούτ, Πελτέκης, Τσορμπατζίδης