Διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο ο Βελιβασάκης, γλίτωσε τα χειρότερα με επτά ράμματα ο Θυμιανίδης

Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής διανυκτέρευσε το βράδυ της Παρασκευής ο παίκτης της Δόξας Προσκυνητών Γιώργος Βελιβασάκης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα του Έβρου Σουφλίου Γιάννη Θυμιανάκη κατά την διάρκεια του μεταξύ των δυο ομάδων φιλικού αγώνα το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο παίκτης της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου της ΕΠΣ Θράκης υποβλήθηκε από το βράδυ σε αξονική καθώς είχε χτύπημα και στο κεφάλι, αλλά όπως έγραψε το ThrakiSportS, τα αποτελέσματα ήταν τουλάχιστον ενθαρρυντικά σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο έμεινε για προληπτικούς λόγους μέσα στο νοσοκομείο, καθώς είχε χτυπήματα και σε ώμο και μηρό, αλλά και μια μεγάλη μελανιά στα πλευρά, προφανώς από την γονατιά που δέχθηκε στην σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Από την Δόξα Προσκυνητών πάντως ενημερώνουν ότι τα ιατρικά αποτελέσματα είναι θετικά και ο παίκτης αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο εντός της ημέρας, καθώς μέχρι το μεσημέρι νοσηλευόταν ακόμα στο Σισμανόγλειοόπου τον κράτησαν όλο το βράδυ οι γιατροί για προληπτικούς λόγους.

Σε αντίθεση με τον Βελιβασάκη, ο τερματοφύλακας του Σουφλίου Γιάννης Θυμιανίδης δεν χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, αν και μεταφέρθηκε και αυτός εκεί μετά την σφοδρή σύγκρουση που είχε σαν αποτέλεσμα να ανοίξει το μέτωπό του και να έχει αιμορραγία για αρκετή ώρα. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε και αυτός στο Σισμανόγλειο, όπου του έγιναν επτά ράμματα και στην συνέχεια του δόθηκε εξιτήριο, οπότε επέστρεψε στον Έβρο χωρίς να χρειαστεί να μείνει μέσα.

Ο σοβαρός τραυματισμός των δύο παικτών συνέβη στα μισά του πρώτου ημιχρόνου της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε Δόξα Προσκυνητών και Έβρο Σουφλίου, όταν σε μια αντεπίθεση της ομάδας της Ροδόπης, βγήκε ο τερματοφύλακας του Σουφλίου και είχαμε την σφοδρότατη σύγκρουση των δύο παικτών. Αμέσως αντικαταστάθηκαν ο Θυμιανίδης από τον Μπινόπουλο και ο Βελιβασάκης από τον Μυστρίδη, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν οι δυο παίκτες στο νοσοκομείο.

Για την ιστορία το φιλικό έληξε ισόπαλο 0-0. Θυμηθείτε το αγωνιστικό του κομμάτι με ένα κλικ ΕΔΩ.