Αρνήθηκε αναβολή λόγω ασθένειας του Κοντοβαζαινίτη αλλά αθώωσε τον Σιδερίδη ο νέος δικαστής της Super League

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η συνεδρίαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με την πρεμιέρα του δικαστή (πρωτοδίκη) Σπύρου Καπποδίστρια.

Αίσθηση προκάλεσε σε όλους η βαθιά  γνώση του στους κανονισμούς αλλά και στο ποδόσφαιρο, αλλά και η αυστηρότητά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δεχόταν αναβολές.

Ακόμα και στην περίπτωση του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη της Ξάνθης, που είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, δεν αποδέχθηκε το αίτημα για αναβολή.

Παρόλα αυτά, αθωώθηκε τελικά ο γυμναστής της Skoda Τάσος Σιδερίδης, που κατηγορούνταν μαζί με την ομάδα για ανάρμοστη συμπεριφορά στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Από τις άλλες αποφάσεις ξεχωρίζουν τα βαριά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά και η απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους στον γνωστό στους θρακιώτες Πρ. Καρτάλη της Καλλονής.

Αυτό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος δεν θα έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Λέσβου στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Αναλυτικά οι αποφάσεις, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

“Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Α. Σιδερίδη (βοηθό προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ. Α. Σιδερίδη: Απαλλάσσονται

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ

Γ) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, Π. Καρτάλη (διερμηνέα) : Για τη συμπεριφορά του διερμηνέα κ. Π. Καρτάλη. Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ συνολική χρηματική ποινή χιλίων επτακοσίων πενήντα ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Π. ΚΑΡΤΑΛΗ τις πειθαρχικές ποινές α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, Γ. Κεραμιδά (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Κεραμιδά καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:Απαλλάσσει τον κ. Γ. Κεραμιδά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ την χρηματική ποινή των τετρακοσίων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Λεβαδειακός, Λ. Μπαλόκα (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ. Λ. Μπαλόκα: Απαλλάσσονται

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ

Ζ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα πέντε χιλιάδων ευρώ

Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Β. Αλεξίου (γυμναστή): Για τη συμπεριφορά του κ. Β. Αλεξίου: Απαλλάσσονται

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 2η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα ευρώ”.