Ξεκινά την κατασκευή νέου γηπέδου η ΕΠΣ Θράκης, δίπλα από αυτό του ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής!!!

Ένα νέο γήπεδο, δίπλα από το Ενωσιακό “Γιώργος Παπαδριέλλης” που βρίσκεται στην περιοχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής, θα δημιουργήσει το προσεχές διάστημα η ΕΠΣ Θράκης.

Οι άνθρωποί της κατάφεραν σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ροδόπης να εντάξουν το έργο στο πρόγραμμα Leader και έτσι σύντομα αναμένεται να γίνει η δημοπράτισή του, προϋπολογισμού εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Όπως εξήγησε στο ThrakiSportS o πρόεδροw της ΕΠΣ Θράκης Μάνow Γαβριηλίδης, σε αυτήν την φάση θα δημοπρατηθεί μόνο η κατασκευή του γηπέδου καθώς για αυτήν εξασφαλίστηκαν τα κονδύλια, ύψους περίπου 300.000 ευρώ.

Το γήπεδο θα έχει πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, όπως και το υπάρχον στον Ραδιοφωνικό Σταθμό. Σε πρώτη φάση δεν προβλέπονται κερκίδες, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται για το μέλλον.

Στόχος είναι με την ύπαρξη των δύο αυτών γηπέδων, σταδιακά να δημιουργηθεί ένα ποδοσφαιρικό κέντρο που ενδεχομένως θα αποτελέσει και το βαρόμετρο για να μπορέσουν να φιλοξενηθούν στο μέλλον και διεθνείς διοργανώσεις στην Κομοτηνή.

Παράλληλα, με την δημιουργία του νέου αυτού γηπέδου και την δεδομένη φροντίδα του, θα αποφορτιστούν  τα υπόλοιπα. Άλλωστε και σήμερα πολλές ομάδες χρησιμοποιούν το πλαστικό του  Ραδιοφωνικού Σταθμού ως έδρα, όταν έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα με τις δικές τους.