Στο τάι μπρέικ κρίθηκε το πρώτο φιλικό ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Ορεστιάδας

Με 3-2 σετ νίκησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τον ΑΟ Ορεστιάδας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», το οποίο αποτέλεσε το πρώτο σετ και για τις δύο ομάδες του Έβρου.

Σε δύο εβδομάδες οι δυο σύλλογοι θα τεθούν και πάλι αντιμέτωποι, αυτή τη φορά για επίσημο παιχνίδι και συγκεκριμένα στην Ορεστιάδα για το Λιγκ Καπ, ενώ ως προς το πρωτάθλημα κληρώθηκαν να παίξουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική.

Τα σετ: 21-25, 25-17, 26-24, 22-25, 15-10 (η φωτογραφία από τον αγώνα είναι του φωτορεπόρτερ του radiomax Γιάννη Ναλμπάντη). Αξίζει να σημειωθεί ότι με την φανέλα της Ορεστιάδας χρησιμοποιήθηκε και ο Πέτρος Πέτρογλου, που όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS κάνει προπονήσεις με τον ΑΟΟ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Κασαμπαλής, Κιόσσης, Τουρανιάνιν, Κ. Δαλακούρας, Α. Δαλακούρας, Άντριτς, Δαρίδης(λ) / Βλαχόπουλος, Ίλιτς, Δημητριάδης.

ΑΟ ΟΤΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ίσακσον): Αμπουιλα, Ριζόπουλος, Βουκασίνοβιτς, Μίλιτς, Πεντίδης, Γκούσταφσον, Κωνσταντινίδης (λ) /  Αντωνιάδης, Πέτρογλου, Χήρας.