Λευκή ισοπαλία αλλά και σοβαροί τραυματισμοί στο φιλικό Δόξας Προσκυνητών – Έβρος Σουφλίου

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής οι ομάδες της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Θράκης Δόξας Προσκυνητών και του Έβρου Σουφλίου, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη ως πρόβα τζενεράλε ενόψει της συμμετοχής των μεν γηπεδούχων από το άλλο Σάββατο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Θράκης, των δε φιλοξενούμενων στην Γ’ Εθνική.

Ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό καθεαυτό περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς είχαμε σε μια δυνατή σύγκρουση τον σοβαρό τραυματισμό δύο παικτών, από έναν για κάθε ομάδα. Ο τερματοφύλακας του Έβρου Σουφλίου  Θυμιανίδης χτύπησε στο κεφάλι, είχε μάλιστα και αιμορραγία για αρκετή ώρα ευτύχως ωστόσο  του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθεις και την”γλύτωσε” με ράμματα, ενώ ο Βελιβασάκης στην ίδια φάση φάνηκε να τραυματίζεται σοβαρά σε κεφάλι, ώμο και μηρό και διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, οπού και θα παραμείνει σήμερα με τις πρώτες εκτιμήσεις ωστόσο να είναι ευχάριστες μια και δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία για κάτι πιο σοβαρό μετά την αξονική.

Την συνάντηση διηύθυνε ο Στέφανος Κουμπαράκης με βοηθούς τους Αϊχάν Χούσκογλου και Μάκη Δημητριάδη.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Κλειτσιώτης): Βλαδιμηρίδης, Ραμαντάνης  (78΄ Κυριακόπουλος, 82′ λ.τ. Ντράτζη), Ζουμπιάδης, Μαδούρας, Ζάνταλης (53΄ Κίτσος), Τρίχας, Γεμενετζής (53΄ Σταμάτης), Βιόπουλος (70΄ Κλης), Βασιλακάκης (61΄ Πάλης), Βεληβασάκης (32΄ Μυστρίδης), Βάσκος (86΄ Τρίμης).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Χρυσοστομίδης): Θυμιανίδης (21′ λ.τ. Μπινόπουλος), Λίτσιος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος (70΄ Πουλιλιός), Φραγκούλης, Δραγανίδης, Χηζασβίλι (55΄ Φούσκας), Αντωνιάδης, Μερτίκας (81΄ Κιλιντζίδης), Λίτσκας, Ζιγκερίδης (85΄ Ζάχος).