Κρίμα… Δεν δηλώνει συμμετοχή ούτε στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο ΚΑΟΔ και οδηγείται στην απόλυτη (εξ)αφάνιση…

Τελικά οι εξελίξεις στην ιστορική ομάδα του ΚΑΟΔ είναι ακόμα πιο δραματικές. Την ώρα που με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΟΚ έκανε γνωστό ότι η Δραμινή ομάδα δεν θα συμμετάσχει σε κανένα εθνικό πρωτάθλημα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον δούμε ούτε στο τοπικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Θεωρητικά ο ΚΑΟΔ είχε δικαίωμα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα τον Ανδρών. Αν γινόταν αυτόν, τότε λόγω έκτακτης ανάγκης και παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει οι κληρώσεις, θα μπορούσε να γίνει δεκτός στο πρωτάθλημα των Ανδρών, ειδικά με δεδομένο ότι επίκεινται ανακατατάξεις μετά από ένα ντόμινο που έχει δημιουργηθεί έπειτα και από τον υποβιβασμό του Πανιωνίου στην Β’ Εθνική (θα υπάρξει νεώτερη ανάρτηση ως προς αυτό το θέμα, γιατί αφορά και επηρεάζει άμεσα και τις τρεις ομάδες της Θράκης που μετέχουν στην Γ’ Εθνική αλλά και τις υπόλοιπες που θα λάβουν μέρος σε αυτό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ).

Ενώ λοιπόν ο τρόπος υπάρχει, όπως και το νομικό πλαίσιο αλλά και η καλή διάθεση, φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόθεση από τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη ΚΑΟΔ (στον οποίο περνάει το τμήμα μετά την διάλυση της ΚΑΕ) για συμμετοχή στο ανδρικό πρωτάθλημα. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι η ομάδα παύει να υφίσταται ως σύλλογος, αλλά την σεζόν που αρχίζει σε λίγες μέρες όλα δείχνουν ότι θα συμμετάσχει μόνο στο παιδικό πρωτάθλημα, το μόνο στο οποίο έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή. Αν δεν γίνει κάποιο θαύμα, θα ανασυνταχθεί και θα επιστρέψει από το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ της σεζόν 2016-2017.

Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι με την κατάργηση της Α1 και Α2 Κατηγορίας ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την συγχώνευσή τους σε μία, όταν επανέλθει στα πρωταθλήματα, ο ΚΑΟΔ θα επανέλθει από το ίδιο σημείο στο οποίο θα βρισκόταν και σήμερα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Δεν έχει δηλαδή πιο κάτω…