Γ’ Εθνική: Αντίπαλος του Εθνικού και του Έβρου Σουφλίου ο “πόντιος” Παπαδημητρίου!

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος πρώην επιθετικός της Skoda Ξάνθη Ιάσων Παπαδημητρίου, που αποδεσμεύτηκε με τους Θρακιώτες μετά τον δανεισμό του στην Ζάκυνθο οπου αγωνίστηκε για περίπου 1,5  χρόνο.

Ο Ιάσων Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Βόλο (20.03.1994) και αγωνίστηκε στον Μαγνησιακό, απ’ όπου πήρε μεταγραφή στην Skoda Ξάνθη, το καλοκαίρι του 2013.  Στην Ξάνθη παρά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με την ομάδα Κ20 δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, και έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην Ζάκυνθό.

Μετά το πρώο εξάμηνο εκεί το καλοκαίρι, ο Παπαδημητρίου επέστρεψε στην Ξάνθης, έφτασε πολύ κοντά στο να πάει δανεικός στον Απόλλων Καλαμαριάς ωστόσο η ομάδα της Ζακύνθου βρήκε την φόρμουλα και ανανέωσε τον δανεισμό του εκεί. Να σημειώσουμε πως ο Παπαδημητρίου υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους στους “πόντιους” της Καλαμαριας, αντιπάλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής των δύο ομάδων του Έβρου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου.