Διχογνωμία κορυφής ανάμεσα σε Καραολάνη και Τζελέπη για τις εξελίξεις στον Πανθρακικό

Την περσινή σεζόν μάζεψε 37 βαθμούς και έσωσε τον Πανθρακικό, όταν τα πάντα έμοιαζαν να είναι τελειωμένα όσον αφορά την υπόθεση παραμονής. Ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα τα κατάφερε, αλλά και αυτό για κάποιους δεν ήταν αρκετό για να κρατηθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κομοτηνής μετά τα πρώτα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του a-sports, υπήρχε διχογνωμία ανάμεσα σε Δημήτρη Τζελέπη και Τάσο Καραολάνη για το μέλλον του Ισπανού προπονητή ακόμα και το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος του Πανθρακικού θεωρούσε ότι έπρεπε από τότε να αποκτηθεί έμπειρος τεχνικός λόγω και των δυσκολιών που θα υπάρχουν, λόγω της μη αδειοδότησης και του περιορισμού σε μεταγραφές.

Αντιθέτως, ο Τάσος Καραολάνης που συνηθίζει να λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα σε αυτές τις περιπτώσεις, εκτιμούσε σύμφωνα με το ρεπορτάζ πως έπρεπε να δοθεί η ευκαιρία στον Ρόκα που έσωσε την ομάδα μαζεύοντας 37 βαθμούς. Τελικά, πέρασε η άποψη του δεύτερου, αλλά με μία βασική προϋπόθεση. Ότι ο Ρόκα θα κριθεί αυστηρά από την αρχή και θα αλλαχθεί αν δεν φέρει άμεσα βαθμούς.

“Αυτό τελικά επιβεβαιώθηκε, αφού κάποιοι άλλοι εντός των τειχών, προεξέχοντος του Τζελέπη, πίστευαν εξαρχής πως θα έπρεπε να αποκτηθεί τεχνικός με περισσότερες παραστάσεις, ο οποίος να μπορεί να διαχειριστεί τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα”, σημειώνει ο Αντώνης Τσιράκης στο ρεπορτάζ που υπογράφει στο a-sports.

Γεγονός πάντως είναι ότι εδώ και μήνες υπάρχουν φήμες στην Κομοτηνή για ράγισμα στις σχέσεις του προέδρου με τον μεγαλομέτοχο, κάτι που πάντως έχει διαψευστεί από όλες τις πλευρές. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους οφείλουν πλέον, πολύ προσεκτικά, όσο υπάρχει ακόμα δυνατότητα συγκόλλησης, να συμφωνήσουν στον επόμενο τεχνικό και να τον φέρουν άμεσα στην ομάδα.