Σκληρή ανακοίνωση με αιχμές από τον ΑΟΟ για τον Άθλο Ορεστιάδας και απειλές για μηνύσεις

Μια ανακοίνωση με σαφέστατες αιχμές για τον νεοσύστατο σύλλογο Άθλο κοινοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Α.Ο. Ορεστιάδας, απειλώντας μάλιστα να στείλει στην Δικαιοσύνη τα μέλη του νέου συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας επιθυμεί να γνωστοποιήσει σε όλους τους φιλάθλους του, ότι ο νεοσύστατος αθλητικός σύλλογος με την επωνυμία “Άθλος” ουδεμία σχέση έχει με τον σύλλογό μας.            

Οποιεσδήποτε πράξεις των μελών του προαναφερθέντος νεοσύστατου συλλόγου δεν πρέπει να συσχετίζονται αλλά ούτε και να συγχέονται με τις ενέργειες, τις δράσεις και τον προγραμματισμό του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.            

Οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον “Άθλο” Ορεστιάδας συνομιλούν με γονείς ανηλίκων παιδιών καθώς και με τα ίδια τα ανήλικα παιδιά – αθλητές και τους εξαπατούν με σκοπό την φυγή των τελευταίων από τον όμιλό μας και την προσχώρησή τους στο δικό τους σύλλογο, διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες προς πάσα κατεύθυνση για τις ομάδες μας, δυσφημούν  την ένδοξη ιστορία και το έργο του Α.Ο.Ο. και συκοφαντούν αδιαλείπτως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου κλπ.            

Όλες οι παραπάνω συμπεριφορές συνιστούν ποινικά αδικήματα και όχι μόνο και πιο συγκεκριμένα στοιχειοθετούν τα αδικήματα της προσβολής της προσωπικότητας, της απάτης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, της εξύβρισης (Αρ. 57 Α.Κ., Αρ. 361, 361Α, 362, 363 & 386 Π.Κ.). Γι’ αυτό το λόγο, επιθυμώντας να διαφυλάξουμε το κύρος και την φήμη του ιστορικού μας συλλόγου, ο οποίος έκανε υπερήφανους του απανταχού Ορεστιαδίτες με τις πολυάριθμες επιτυχίες του, προειδοποιεί πως θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια, εφόσον εξακολουθήσουν να υφίστανται οι προαναφερόμενες παράνομες πράξεις.

Μετά τιμής,  

Ο Πρόεδρος

Βασίλειος Γκιζάνης

Ο Γεν. Γραμματέας

Παντελής Δραχτίδης

Τα Μέλη

Ευμορφία Βενετίδου

Μανώλης Γκαιδατζής

Αδαμαντία Θεοδωρακοπούλου

Πάτερ Κων/νος Δευτερίγος

Στέλλα Σταματοπούλου

Στέλιος Μπαμπουρδάς

Χριστόδουλος Παλουργιώτης

Χριστόδουλος Χατζηξανθουλίου

Αθανάσιος Παρασκευόπουλος

Χρήστος Πασιαλής

Ιωάννης Πεταλάς

Άγγελος Τελούδης

Χρήστος Γκουλιαμάκης