Νίκη μέσα στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού για τον Έβρο Σουφλίου πριν την πρεμιέρα!

Με τέρμα του Κώστα Λίτσιου από το πρώτο ημίχρονο ο Έβρος Σουφλίου κατάφερε να κερδίσει τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη στην «πρόβα τζενεράλε» των δύο εκπροσώπων της Θράκης στην Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στό πρώτο μέρος  οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά  απο τον Εθνικό καταφέρνοντας με την συμπλήρωση 24′ λεπτών αγώνα να ανοίξει το σκορ σε βάρος της ομάδας της Αλεξανδρούπολης χάρις σε τέρμα του Κώστα Λίτσιου που εκμεταλεύτηκε λάθος του Τορομανίδη και με σουτ μέσα απο την περιοχή έστελε την μπάλα στα δίχτυα του Συριτούδη. Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα ο Έβρος άγγιξε το δεύτερο γκολ με την προσπάθεια του Μέρτικα ωστόσο να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Εθνικού. Ενώ απο την πλευρά της η ομάδα του Εθνικού απείλησε με προσπάθειες των Θάνου και Μαμούτ που δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη  ο Εθνικός με την είσοδο και του ιδιαίτερα κινητικού Πελτέκη έγινε πιο επιθετικη, με τον Πελτέκη μάλιστα να είναι ο πρωταγωνιστής στην τελευταία φάση του αγώνα όταν με σουτ προσπάθησε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους με τον Θυμιανίδη να αποκρούει εντυπωσιακα σε κόρνερ, με την ομάδα του Εθνικού να πιέζει και απο το κόρνερ να δημιουργεί νέο κίνδυνο με διπλή προσπάθεια των Πελτέκη και Παρασκευ αλλά  ο τερματοφύλακας του Έβρου διατήρησε το μηδέν. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σημίδης με βοηθούς τους Κίτσο  και Τερζόπουλο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ(Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης (67′ Βογιατζής), Θάνος (88′ Αμπραχαμιάν), Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Ρομάριο (46′ Πελτέκης), Ελληνίδης (83′ Κριεζής), Ερκάν (72′ Κυριζάκης), Θεοδωράκης (46′ Τσέκος), Μαμούτ (67′ Καρασερίδης)
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ( Μπ. Χρυσοστομίδης): Μπινόπουλος (58′ Θυμιανίδης), Μπάμνιος, Φραγκούλης, Λίτσιος (88′ Πουλιλιός), Λειβαδιώτης, Μερτίκας (72′ Αλεξίου), Αντωνιάδης (58′ Εμρέ), Ευφραιμίδης (23′ Χατζάκος), Λίτσκας (84′ Κυλιτζίδης), Χιζανισβίλι, Ζιγκερίδης (87′ Ζάχος)