ΕΠΣ Ξάνθης: Βρέθηκε η λύση στον Κεραυνό Λευκόπετρας! Προσωρινή διοίκηση και επιστροφή στο πρωτάθλημα!!!

Αίσιο τέλος φαίνεται πως μπαίνει στον «γολγοθά» του Κεραυνού Λευκόπετρας που όλα έδειχναν πως βρίσκεται ένα βήμα από τον… γκρεμό και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, ωστόσο άνθρωποι του χωριού πρωτοστατούντος του Γιώργου Αβραμίδη ξεκίνησαν αγώνα δρόμου για να μπορέσει η ομάδα της Λευκόπετρας από την ερχόμενη κιόλας αγωνιστική να επιστρέψει στα γήπεδα, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα έχει και νέα διοίκηση.

Πέντε παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ιστορικού Κεραυνού είναι ο λόγος που η Λευκόπετρα δείχνει να έχει πλέον «ζωή», καθώς μετά την παραίτηση της προηγούμενης διοίκησης (Θυμηθείτε ΕΔΩ) συστάθηκε προσωρινή με πρόεδρο των Γιώργο Αβραμίδη, αντιπρόεδρο των Λάζαρο Ναβροζίδη, γενικό γραμματέα των Παναγιώτη Αμβροσιάδη, ταμία των Δημήτρη Κετσετίδη και μέλος των Κωνσταντίνο Τσακουρίδη.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή κάνοντας μεγάλο αγώνα τα τελευταία 24ωρα έχει καταφέρει να πείσει σημαντικό μέρος των παικτών που αποχώρησαν από τον σύλλογο να επιστρέψουν, και συνεχίζουν τις επαφές τους και με άλλους παίκτες για να μπορέσει ο ιστορικός σύλλογος της Λευκόπετρας μετά την ήττα χωρίς να αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας να επιστρέψει η ομάδα στα γήπεδα και να ολοκληρώσει με ψηλά το κεφάλι της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Σημαντικό πως οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενώ «ευνοϊκή» είναι για την ομάδα της Λευκόπετρας και η αναβολή των Σαββατιάτικων αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής λόγω των εκλογών που δίνει χρόνο στην ομάδα για να μπορέσει να ανασυνταχθεί.

Επίσης να αναφέρουμε πως έχει οριστεί για την Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου Γενική Συνέλευση και εκλογές για να συσταθεί η νέα διοίκηση της ομάδας, που όπως μας πληροφόρησε ο κ. Αβραμίδης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του θα αποτελείται από αρκετά νέα παιδιά του χωριού που έδειξαν ενδιαφέρον για να ασχοληθούν με τον σύλλογο, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρεί όπως μας διαμήνυσε και η βοήθεια τόσο από την δική του πλευρά όσο και από τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής διοίκησης αλλά και των παλαιμάχων του Κεραυνού. Ενώ μέσα από το ThrakiSportS ο κ. Αβραμίδης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη αλλά και γενικότερα την ΕΠΣ για την θετική στάση και την βοήθεια στην προσπάθεια ο Κεραυνός να μην διαλυθεί.