Το ρεκόρ που χτίζει ο Σολτάνι στο Περιστέρι

Με το γκολ που πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής ο Καρίμ Σολτάνι στο Περιστέρι χάρισε την πρώτη νίκη στην Skoda Ξάνθη στο φετινό πρωτάθλημα, πέτυχε το πρώτο της γκολ σε αυτό και κυρίως τερμάτισε ένα απίστευτο αήττητο σερί που είχε στην έδρα του ο Ατρόμητος εδώ και δυόμισι χρόνια.

Ωστόσο πέτυχε και ένα προσωπικό ρεκόρ, αφού αυτό το γήπεδο μόνο ευχάριστες αναμνήσεις μπορεί να του δημιουργεί. Είναι ένα γήπεδο στο οποίο έχει καταφέρει να δει δίχτυα και με τις φανέλες άλλων ομάδων, με τις οποίες αγωνίστηκε πριν έρθει στην Ξάνθη.

Μάλιστα, ακριβώς πέντε χρόνια πριν, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2010 πέτυχε εκεί το πρώτο του τέρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την φανέλα του Ηρακλή. Ήταν ένα τέρμα που είχε επιτευχθεί στο 88ο λεπτό εκείνης της αναμέτρησης και είχε δώσει την ισοπαλία στον γηραιό.

Ως γνωστόν, μετά ο Σολτάνι πήγε στον Άρη, την τελευταία ομάδα που είχε καταφέρει να φύγει νικήτρια από το Περιστέρι, πριν δυόμισι χρόνια. Από το καλοκαίρι του 2013 ο αλγερινός αγωνίζεται στην ομάδα της Ξάνθης, με μεγάλη όπως αποδεικνύεται επιτυχία.