Τέλος ο Ρόκα από τον Πανθρακικό! Καταιγιστικές εξελίξεις στην ομάδα της Κομοτηνής

Μόλις τρείς αγωνιστικές άντεξε στον πάγκο του Πανθρακικού ο Ισπανός τεχνικός Μάνουελ Ρόκα που «πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα της ομάδας της Κομοτηνής, που μετρά 0 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια. Μάλιστα η απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπο τις οδηγίες του μέχρι πρότινος βοηθού του Αχιλλέα Αγγελόπουλου.

Δεν θα συνεχίσει με τον Μάνουελ Ρόκα στον πάγκο του ο Πανθρακικός, καθώς μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον Ισπανό τεχνικό αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να χωρίσουν φιλικά, μήπως και υπάρξει «ηλεκτροσόκ» στα αποδυτήρια και μπορέσει η ομάδα να αντιδράσει μετά τις τρείς ήττες στα πρώτα παιχνίδια της Super League που έχουν βάλει από νωρίς σε μπελάδες τους «πράσινους».

Ο Ρόκα είχε αναλάβει τον περασμένο Νοέμβριο του 2014 την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού και μετά την επίτευξη της παραμονής ανανεώθηκε η συνεργασία. Την περασμένη σεζόν καθοδήγησε τους Κομοτηναίους σε 27 αναμετρήσεις, μετρώντας 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Ο Ρόκα βρέθηκε το απόγευμα στο προπονητικό της ομάδας για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο τεχνικό τιμ. Ενώ η προπόνηση διεξήχθη υπο τις οδηγίες του μέχρι πρότινος βοηθού του Αχιλλέα Αγγελόπουλου.