ΕΠΣ Θράκης: Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στην δεύτερη φάση του κυπέλλου

Με την ολοκλήρωση των νοκ άουτ αγώνων της πρώτης φάσης, συμπληρώθηκαν οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στην δεύτερη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης. Αυτές θα χωριστούν πλέον σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων, από τους οποίους θα προκριθούν οι δύο πρώτοι στα προημιτελικά.

Στην κλήρωση, που μάλλον θα γίνει την άλλη εβδομάδα, θα μπουν οκτώ ομάδες της Α1 Κατηγορίας (μετά τον αιφνιδιαστικό αποκλεισμό του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, του Ορφέα Ξυλαγανής, της Δόξας Σώστη και του ΑΟ Νέας Καλλίστης).

Συνολικά οκτώ ομάδες της Α1 Κατηγορίας συνεχίζουν στην επόμενη φάση, έξι της Α2 Κατηγορίας ενώ αισθηση προκαλεί η παρουσία δύο ομάδων της Β’ ΕΠΣ Θράκης, με τον Δοκό να αποκλείει τον Σπάρτακο και μάλιστα με το εμφατικό 3-0 και το Μ. Πιστό τη νεοφώτιστη Καλλίστη.

 

Αναλυτικά, οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της Β’ Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ανά κατηγορία από την οποία προέρχονται:

Α1 ΕΠΣ Θράκης: Δόξα Προσκυνητών, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαπών, Αστέρας Αιγείρου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Αετός Μίσχου, Ηρακλής Σαπών, Ορφέας Στρύμης.

Α2 ΕΠΣ Θράκης: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Νεολαία Αλανότοπου Κομοτηνής, Αναγέννηση Παγουρίων, Δόξα Γρατινής, Ένωση Ασωμάτων, Βιστωνίδα Κοπτερού.

Β’ ΕΠΣ Θράκης: ΑΠΣ Δοκού, Ασπροπόταμος Μέγα Πιστού.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ (ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ) ΚΑΙ ΕΔΩ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ)