Δεν δηλώνει ούτε Β’ Εθνική και επιστέφει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο ΚΑΟΔ

Νέα ανατροπή στην υπόθεση του ΚΑΟ Δράμας, με άμεσο ενδιαφέρον αυτή τη φορά και για τις ομάδες της Θράκης που μετέχουν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Δράμα, μετά το οριστικό αντίο της ομάδας απο την Basket League, μάλλον λέει αντίο και στην Β’ Εθνική.

Εξ αρχής αυτό ήταν το πιο πιθανό σενάριο, καθώς εκεί θα οδηγούσε διάλυση της ΚΑΕ, στην οποία πλέον έχει οδηγηθεί η δραμινή ομάδα. Όμως όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS πριν από δύο εβδομάδες, στην άκρη του μυαλού των ανθρώπων του ΚΑΟΔ ήταν και το ενδεχόμενο να δηλώσουν συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Η τελική απόφαση των ιθυνόντων του ΚΑΟΔ έρχεται να επιβαιβεώσει τις πληροφορίες καθώς απόφαση της ιστορικής ομάδας της Δράμας είναι εν τέλει να συμμετέχει στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Όμως εκεί έρχεται ακόμη ένα σημαντικό ζήτημα καθώς έχει γίνει ήδη η κλήρωση των πρωταθλημάτων της κατηγορίας, με την διοίκηση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ πλέον να καλείται να λύσει τον «γόρδιο» δεσμό και να δούμε σε ποιόν όμιλο θα τοποθετήσει την ομάδα της Δράμας.