Super League: Τρίποντο με ροπαλιά (Βαγγέλη αλλά και Άκη) Μάντζιου στο Καυταντζόγλειο

Με τη μεγάλη νίκη του Λεβαδειακού του πρώην «πράσινου» Άκη Μάντζιου μέσα στο Καυταντζόγλειο επί του Ηρακλή του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της Ξάνθης Νίκου Παπαδόπουλου με 0-1 έπεσε η «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής της Super League, οπού είχαμε τέσσερις νίκες γηπεδούχων, τρείς φιλοξενουμένων και μόλις μία ισοπαλία στην Μυτιλήνη.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου με το «χρυσό» τέρμα του Βαγγέλη Μάντζιου στο 51’ κατάφερε να φύγει με μια πολύ σημαντική νίκη από την Θεσσαλονίκη, πανηγυρίζοντας τους πρώτους τρείς βαθμούς στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στους 3 τον Ηρακλή που για δεύτερο ματς στην Θεσσαλονίκη γνώρισε την ήττα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής η μόνη ομάδα που διατηρεί το απόλυτο των νικών μετά από τρείς αγωνιστικές είναι ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-1 του Πλατανιά στο Καραϊσκάκη πριν ανέβει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την Skoda την Τρίτη μετά της εκλογές (Θυμηθείτε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής ΕΔΩ). Δεύτερη παραμένει η ΑΕΚ που κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννενα με 3-1 στην επιστροφή του Μάνταλου, ενώ σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος του Μαρίνου Ουζουνίδη που κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό και τον έπιασε στην τρίτη θέση. Η τέταρτη γηπεδούχος που κέρδισε ήταν ο Παναιτωλικός που κέρδισε με 1-0 τον Πανθρακικό, με την ομάδα της Κομοτηνής να παραμένει μαζί με τον Πλατανιά οι μόνες ομάδες που μετά από τρία παιχνίδια στην Super League δεν έχει βαθμό.

Στα υπόλοιπα σαφέστατα το διπλό της αγωνιστικής ανήκει στην Skoda Ξάνθη που «άλωσε» το Περιστέρι επικρατώντας με 1-0 επί του Ατρόμητου με τέρμα του Σολτάνι, σημαντικό διπλό πέτυχε και ο ΠΑΟΚ που κέρδισε με άνεση την Βέροια πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Τέλος η μοναδική αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη διεξήχθη στην Καλλονή της Λέσβου οπού η ΑΕΛ Καλλονή κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τον Αστέρα Τρίπολης με τέρμα στο φινάλε της αναμέτρησης και ενώ αγωνιζόταν με 9 παίκτες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Super LeagueQ

ΑΕΛ Καλλονή – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Βέροια – ΠΑΟΚ 0-3

Ολυμπιακός – Πλατανιάς 3-1

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα 3-1

Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη 0-1

Παναιτωλικός – Πανθρακικός 1-0

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-0

Ηρακλής – Λεβαδειακός 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ολυμπιακός   9 (8-1)
  2. ΑΕΚ   7 (6-1)
  3. Πανιώνιος 6 (2-3)
  4. Παναθηναϊκός 6 (6-2)
  5. Παναιτωλικός 6 (4-2)
  6. Ατρόμητος 6 (3-2)
  7. Skoda Ξάνθη 5 (1-0)
  8. ΠΑΣ Γιάννενα   4 (5-5)
  9. ΠΑΟΚ 4 (4-3)
  10. Βέροια 4 (3-4)
  11. Αστέρας Τρίπολης 4 (3-3)
  12. Λεβαδειακός 3 (1-3)
  13. Ηρακλής   3 (1-2)
  14. ΑΕΛ Καλλονή 1 (1-6)
  15. Πλατανιάς 0 (2-8)
  16. Πανθρακικός 0 (0-5)