Το pregame της αναμέτρησης Ατρόμητος Περιστερίου – Skoda Ξάνθη (18:15, LIVE ThrakiSportS)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, πρωτίστως όμως να αποφύγει την πρώτη της ήττα, θα επιδιώξει το απόγευμα της Κυριακής (13/9, 18:15, ζωντανή μετάδοση με live blogging από το ThrakiSportS) η Skoda Ξάνθη στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από δύο λευκές ισοπαλίες στα δύσκολα ματς με τους δυο δικεφάλους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο ρουμάνος προπονητής της Ξάνθης δεν μπορεί να υπολογίζει σε έξι παίκτες του και συγκεκριμένα τους Φάρκας, Ζαραδουκα, Τόμιτς, Έλτον, Τριάδη και Αλμέιδα. Όλοι τους έμειναν εκτός αποστολής, στην οποία μετέχουν 18 άτομα (δείτε την αποστολή με ένα κλικ ΕΔΩ).

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος διεκδικεί το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με το ρόστερ. Μοναδικός στόχος για την αθηναϊκή ομάδα είναι η νίκη, καθώς με το «τρίποντο» θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών (3×3) ενώ ταυτόχρονα θα αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από ομάδες που έχουν ίδιους στόχους, όπως ο Αστέρας Τρίπολης που έμεινε ισόπαλος κόντρα στην Καλλονή.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή από την οποία θα μείνουν εκτός δύο ποδοσφαιριστές.  Πρόκειται για τους Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Μπαστακός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ.

Πέρυσι, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Περιστέρι νικητής είχε αναδειχθεί ο Ατρόμητος με 2-0. Την αναμέτρηση Ατρομήτου – Skoda Ξάνθη θα διαιτητεύσει ο Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) με βοηθούς τους  Φαντόπουλο (Πειραιά) και Δουδούμη (Φθιώτιδας).

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ20 ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ