Τα συγχαρητήρια του Ρόκα στους παίκτες του και η αισιοδοξία για την συνέχεια…

Απογοητευμένος μεν από το αποτέλεσμα αλλά αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα διορθωθεί και θα κερδίσει την πατρίδα της παραμονής, εμφανίστηκε ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα μετά την ήττα στο Αγρίνιο. Έδωσε μάλιστα συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

Αναλυτικά ο ισπανός τεχνικός δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον Παναιτωλικό:

«Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό. Θεωρώ ότι παρόλο που είχαμε ευκαιρίες, πρέπει να τις βάζεις κιόλας. Πολλές φορές λενε ότι είναι άδικο το ποδόσφαιρο αλλά όταν έχεις 4-5 κλασικές ευκαιρίες και δεν τις βάζεις γκολ, σημαίνει ότι κάτι δεν κάνεις εσύ καλά. Μετά θα φας και το γκολ και έτσι θεωρώ ότι δίκαια μας κέρδισαν.

Πράγματι ένα γκολ άλλαξε πάρα πολλά πράγματα, μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα παρόλα αυτά πάλεψε, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε εδώ, όμως δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε καλά το σκορ, έκλεισε τους χώρους που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε.

Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί δώσανε τα πάντα σε μια δύσκολη έδρα. Δώσανε ψυχή, πάθος, αγωνιστήκαν σε άμυνα και επίθεση. Συνεχίσαμε τον δρόμο που πήραμε στο προηγούμενο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με την Βέροια και για αυτό είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια».