Super League: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γκρέμισε από την κορυφή τον Παναθηναϊκό

Ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης καθοδήγησε τον Πανιώνιο σε μια μεγάλη νίκη με 1-0 επί της ομάδας με την φανέλα της οποίας έχει γράψει ιστορία, του Παναθηναϊκού, που γκρεμίστηκε έτσι από την κορυφή της βαθμολογίας.

Από την κορυφή της βαθμολογίας γκρεμίστηκε και ο Ατρόμητος ως γνωστόν νωρίτερα. ΟΙ Περιστεριώτες είχαν επίσης δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια αλλά σκόνταψαν στην τρίτη αγωνιστική μέσα στην έδρα τους, απέναντι στην Skoda Ξάνθη.

Μάλιστα, η Ξάνθη υποδέχεται στην επόμενη αγωνιστική τη μόνη ομάδα που πλέον έχει το απόλυτο, τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς έπειτα από την σαββατιάτικη νίκη του επί του Πλατανιά.

Βίοι αντίθετοι με τον Ολυμπιακό για τον Πανθρακικό, που έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Καλλονή αποκτά χαρακτήρα τελικού, από πολύ νωρίς.

Σε σχέση πάντως με το ματς που έκλεισε το σημερινό πρόγραμμα, το τριφύλλι ήταν άνευρο στην αναμέτρηση, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα μεγαλοπρεπέστατο λάθος του Στιλ, που δεν μπλόκαρε την μπάλα σωστά σε ένα μακρινό φάουλ του Μπακασέτα, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα του.

Κάπως έτσι ο Πανιώνιος του Ουζουνίδη αλλά και του επίσης εβρίτη Μανόλη Σιώπη, ο οποίος ξεκίνησε και πάλι βασικός και έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, πήρε την δεύτερη σερί νίκη του μετά την επικράτηση στη Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμος με αρκετές ακόμα ομάδες.